Blir ni årets cykelvänligaste arbetsplats 2023?

Årets Cykelvänligaste arbetsplats 2023!

Drygt 300 arbetsplatser, landet runt, är del av Cykelvänligast och arbetar mot samma mål – att skapa arbetsplatser där det är lätt att välja cykeln! Under 2023 har många medarbetare troget trampat till och från jobbet – sommar som vinter. Arbetsplatserna har jobbat hårt för att skapa bättre förutsättningar för cykelpendlare och det har hejats och peppats i årets två cykelutmaningar.

Nu är det dags att hedra alla de arbetsplatser som har gjort det lilla extra för att bli ännu cykelvänligare.

Den 14 december presenterar vi stolt Årets Cykelvänligaste Arbetsplats 2023! Varmt välkomna till denna digitala prisutdelning.

Vad? Prisutdelning till årets cykelvänligaste arbetsplatser

När? 14 december, kl 13.00-14.00 

Var? Zoom. Anmäl dig till prisutdelningen här

Följande utmärkelser kommer att delas ut på prisutdelningen den 14 dec

  •  Årets Cykelvänligaste Arbetsplats 2023
  •  Årets Raket 2023 
  •  Årets Cykelidé 2023 
  •  Årets Nykomling 2023 

Årets Cykelvänligaste Arbetsplats 2023

Är ni Sveriges Cykelvänligaste Arbetsplats? Denna utmärkelse baseras på antal stjärnor, uppfyllda kriterier samt översyn av bifogade kommentarer och bilder.

Årets Nykomling

Gick din arbetsplats med i Cykelvänligast i år? Då har ni chans att bli Årets nykomling. Detta pris delas ut till en arbetsplats som anmält sig till Cykelvänligast under 2023, visat på engagemang och genomfört cykelvänliga åtgärder på arbetsplatsen.

Årets Raket

Arbetsplatsen som blir Årets Raket har gjort stora cykelvänliga framsteg sedan förra året och bockat av fler cykelvänliga kriterier under året.

Årets Cykelidé

Utmärkelse för Årets Cykelidé tilldelas en arbetsplats som har ett särkilt kreativt tillvägagångssätt för att bli cykelvänligare eller har genomfört andra åtgärder än dem som finns listade bland kriterierna.

Kontakt